BINE AŢI VENIT!

joi, 14 octombrie 2010

Cartofi prăjiţi cu ou şi caşcaval


   Este mâncarea mea preferată, când am fost însărcinată aşi fi putut mânca numa asta aşa de mult îmi place. Se prepară uşor şi e atât de bun :)

Ingrediente:
7 cartofi nu foarte mari
3 ouă
caşcaval

Preparare:
   Se curăţă cartofii, se rad după care se storc bine. Într-o tigaie care are şi capac se pune ulei după care se pun cartofii la prăjit, aşezati ca o plăcintă. Când o parte s-a prăjit, se întoarce dintr-o mişcare rapidă. Se bat ouăle şi se toarnă peste în momentul în care cartofii sunt aproape gata. În tot acest timp tigaia trebuie să stea acoperită cu capac. Când sunt gata prăjiţi se iau de pe foc, se rade caşcavalul peste şi se mai lasă acoperiţi pentru 2-3 minute. 

Se serveşte cu salată, ketchup, chiar şi carne, cu orice vă trece prin cap :). Poftă bună!

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails