BINE AŢI VENIT!

joi, 16 septembrie 2010

Cum asculţi cea mai bună muzică?

   Eu sincer, ascult foarte mult radio, astfel am gata o colecţie de muzică relaxantă, care îmi face ziua frumoasă, fără a depune efort. Pentru mine cel mai potrivit radio este Europa FM. Muzica lor de multe ori mă face să mă simt din nou copil, din nou adolescent, stârneşte amintiri frumoase din trecutul meu, din copilăria mea. Acum depinde şi cu ce muzică a crescut majoritatea dintre noi, pentru că sincer vă zic am fost şi batjocorită de cineva din lista mea de messenger în clipa în care trecusem la status sloganul "Europa FM, cea mai bună muzică din 80 până azi". Dar ţin să vă anunţ că acea persoană de atunci e în ignore list.


   Un lucru e sigur, gusturile şi părerile nu se dicută, fiecare dintre noi avem dreptul de a alege ce ascultăm sau la ce ne uităm. Eu ascult Europa FM de foarte mult timp, toată ziua, în maşină, acasă şi chiar şi cât eram la servici. Aici în Miercurea Ciuc e mai greu să asculţi la servici muzica lor, deoarece în centrul comercial unde lucram se asculta muzică ungurescă de la postul local. Dar la mine pe calculator tot ce vroiam eu cânta. Acum sunt acasă, îmi cresc băieţelul de 3 luni jumate şi dimineaţa când ne trezim, primul lucru, pornesc calculator şi dau drumul la Europa FM.
   Ţin să le mulţumesc pe această cale pentru acordul de a prelua informaţii de pe site-ul lor şi pentru că împreună cu muzica lor ne fac ziua mai frumoasă. Vă mulţumesc Europa FM!!!
   Pentru cei care nu îi ascultă vă recomand cu dragă inimă să o faceţi. http://www.europafm.ro

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails